söndag 22 december 2013

Djoos får foten av Mörrum

Allettanplatsen fixades i sista omgången när man klarade 1 poäng mot Helsingborg, ändå får Mörrums tränare Pär Djoos sparken. Eller som det så fint heter, man går skilda vägar.

Mörrum meddelade idag på sin hemsida att Pär Djoos får lämna sitt uppdrag och man väljer nu att "flytta upp" assisterande tränaren Fredrik Berglind som huvudtränare.

Såhär skriver man på sin hemsida:
Fredrik har haft positionen som assisterande tränare under flera säsonger och vi ser detta som ett naturligt steg för Fredrik och hans utveckling i föreningen och som tränare. Vi anser att tidpunkten för förändringen är perfekt när platsen till Allettan blev säkrad vilket också innebär att Mörrum kan börja planera för nästa säsong och de kommande förändringarna i div 1. Som ny assisterande tränare under resten av säsongen har vi utsett Magnus Olsson som redan idag finns med i föreningen som ungdomsledare och som ansvarig för sportrådet på ungdomssidan.

Ja vad ska man säga, vi minns väl hur det gick när Örebro gjorde samma sak inför sin alletta för några år sedan. Återstår att se om det blir samma effekt för Mörrum? Det tror jag dock inte, som ni vet tror jag inte man tar sig vidare till playoff.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar