söndag 8 december 2013

Inför Kumla-Hästen

Idag är det då dags för sista bortamatchen i grundserien, och nästa sista matchen i grundserien för den här säsongen. Förhoppningsvis är det bara 2 matcher kvar i grundserien i div.1 för all framtid!

Hästen kommer till spel i dagens match mot Kumla utan skadade Linus Näsström, Joakim Strandberg, Otto Jaksch och även Niklas Lihagen som bekant är utlånad till Björklöven.

Vad gäller Otto Jaksch så har han blivit opererad för sin lårskada och såhär säger klubben:
- "Otto Jaksch opererad för sin allvarliga lårkaka i helgen och en första rapport säger att operationen gått bra. Förhoppningsvis dröjer det inte alltför länge innan vår store back är tillbaka på isen. Krya på dig Otto!"
Med andra ord tolkar jag det som att man inte riktigt vet när han kan vara tillbaka men att det inte ska röra sig om alltför länge.

Målvakten Strandberg har varit borta en väldigt lång tid nu och man börjar bli orolig vad det handlar om, aldrig bra att vara borta så lönge som han varit. Man tappar tajming och samspel med backar& övriga laget. Hoppas han kan vara tillbaka nu snart, annars får man kanske söka sig efter någon ny. En inlåning kanske?

Emil Rooth får chansen i dagens match för Hästarna. En intressant spelare om gjort det bra i J20 och som även var med A-truppen på försäsongen och hade riktigt bra värden på testerna man gjorde.
Dock bröt han båtbenet och blev borta ett tag men är alltså nu tillbaka på allvar!

Tidigare möten iår lagen emellan har slutat med vinster för Vita Hästen, 6-0 på bortais och 4-1 hemma i himpa.

Jag hoppas på liknande siffror idag men samtidigt vet jag inte riktigt hur motivationen står sig hos spelarna. Dock vill man nog gärna vinna grundserien!

Kumla har heller inte så mycket att spela om, de kommer att få spela i fortsättningsserien och hoppas på att man kan ta sig till PO1 därifrån.

Hästens lag ser ut enligt följande:

Sperrle (Holmgren)

Eriksson - Samuelsson - Gardell
Norin - Petersson

Gunnarsson - Johansson - Bankelius
Matushkin - Hassel

Wallén - Ottosson - Torstensson
Erkgärds - Jakobs

Nylander - Carlsson - Rooth
Fälton

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar