torsdag 26 december 2013

Plats 3 Allettan Södra

Idag blir det plats 3 i Allettan Södra som presenteras. Tilläggas ska att detta är hur jag tror tabellen kommer se ut när Allettan är färdigspelad.

Plats 3:


           Kallinge-Ronneby IF            
Plats grundserie: 2:a
Tidigare serie: Division 1F

Motivering: 


* Ett oerhört intressant lag som imponerat på mig personligen 2 säsonger i rad. Har inte sett laget iår men tidigare säsonger har det känts som att taktiken varit: full fart framåt!


* Väldigt starka hemma i Kockumhallen! Man har endast förlorat en match under ordinarie tid under grundserien och kommer med all sannolikhet bli oerhört svårslagna hemma även i Allettan.


* Det negativa med laget är att man inte övertygat speciellt mycket på bortais, det måste förbättras om man ska vara med och utmana om seriesegern i allettan.


* Som topplag i Div.1 F så har man knappt godkända 21.33% i Powerplay men har varit bra i Boxplay med 85.59%.


* Man började grundserien sämre än väntat och många supportrar ville att tränaren skulle få sparken. Dock vändes trenden och man har visat upp en mycket mer stabilare trend och man var ohotad tvåa i grundserien efter Tingsryd även om det bara skiljde 3poäng till slut från 5:e platsen. Man har även bara släppt in 62 mål bakåt vilket man var näst bäst i tabellen på efter TAIF. 

Jag tror personligen på att Kallinge-Ronneby kan bli väldigt farliga i Allettan, man spelar en fartfylld hockey och man är ett ungt och hungrigt lag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar