söndag 29 december 2013

Sista matchen innan Allettanpremiären

Idag kl. 15.00 är det dags för genrepet inför allettanpremiären. Det är Åkers/Strängnäs som kommer på besök i Himpa, ett Åkers som kom tvåa i sin grundserie Div.1 C.

Läget har ljusnat vad gäller skadeläget i Vita Hästen. Till dagens match väntas Niklas Lihagen, Linus Näsström och Gustaf Gardell vara tillbaka i truppen. Ett väldigt viktigt "test" för dessa och oerhört viktigt för Hästens del att dessa spelare håller och inte "går sönder" igen.

Lihagen är som alla vet tillsammans med Marcus Eriksson hästens bästa poänggörare och betyder oerhört mycket för hästen med sin rutin och är en ledare både på och utanför isen.
Näsström brukar enligt mig alltid vara som bäst efter juluppehållet och är viktigare i laget än vad många faktiskt tror. Känns nästan som bäst när det är lite grinigt och jämnt i matcherna!
Gardell är en kille som aldrig backar när det börjar hetta till. Är en väldigt duktig hockeyspelare dessutom men som kanske fått en liten annan roll i laget mot tidigare år. Alldeles för lite cred till honom efter matcher tycker jag.

Till dagens match tillkommer även nyförvärvet Oskar Sehlstedt, vet inte riktigt hur Pelle Hånberg tänker lägga upp det men känner på mig att Oskar och Sperrle kommer dela på det på något sett.

Sebastian Höglund är en annan spelare som kommer göra debut i Hästentröjan i dagens match. Höglund som är inlånad från Almtuna till den här matchen. Ska bli intressant att se vad han kan åstadkomma, Hånberg har ju haft han tidigare i Almtuna så han vet nog vad han får där. Dock är det inte lätt att ta en plats i dagens trupp så det gäller att prestera för hans del idag!

Det sägs även att Fredrik Lindström återigen drar på sig Hästentröjan till dagens match. Intressant isåfall att man tar in honom återigen, kan det möjligtvis vara så att man kommer låna honom till Allettan nu när skadeläget är som det är på backsidan?

En fågel flög förbi förresten och viskade i mitt öra att Hästen har nått mycket intressant på gång, håll ögonen öppna den närmsta veckan gott folk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar