måndag 30 december 2013

Två "nya" skador

Det som såg så ljust ut på skadefronten ser helt plötsligt inte så bra ut längre.

Linus Näsström var som ni vet inte med i gårdagens match mot Åkers och tränaren Hånberg berättar för Folkbladet att hans axel har gått ur led igen. Frågan är nu, kommer Näsa tillbaka något mer till hockeyn? Jag vet att han är en riktig krigare och en kille som aldrig ger upp men dessa axelproblem har han dragits med ett tag nu.

Gustaf Gardell fick lämna matchen igår med en revbensskada. Där är det dock oklart hur pass allvarligt det kan vara.

Tränaren Pelle Hånberg ser det dock som fifty-fifty att båda kan spela mot Mariestad på fredag.

Provspelande Sebastian Höglund gjorde sin första match igår för Hästen och har nu lämnat laget och åkt tillbaka till Almtuna igen. Pelle Hånberg ser gärna en fortsättning för honom i laget.
Och det gör nog även jag, litar fullständigt på Pelles omdömen om spelare och speciellt nu när både Näsa och Gardell är skadade.

Man börjar bli van med dessa skador nu när det roliga börjar, frågan är hur mycket Hästen kommer att rusta upp nu inför och under allettan. Jesper Sellin är en annan som provspelat nu, en intressnt spelare som är fartfylld. Dock ingen som tar Hästen till Allsvenskan enligt mig men absolut en bra "breddvärvning" som kan hoppa in och "åka sönder" motståndarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar