tisdag 14 januari 2014

"En riktigt bra lagmoral"

För det första, sorry för dåligt uppdaterande här på bloggen men jag känner att det ska finnas något intressant att skriva om och inte bara skriva flr skrivandets skull.

Jag kollade läget med Vita Hästens Niklas Ottosson efter segern mot Tingsryd och lite om vad han tror om matchen imorgon mot Vimmerby.


Hej Niklas! Kommentarer kring segermatchen mot Tingsryd borta?
- Vi visste att det skulle bli en tuff kamp. Tycker ändå att det är vi som är det bättre laget, skapar chanser men målen uteblev. Vi visar prov på bra tålamod då vi bara kör på och mycket riktigt kom målen så småningom och vi kunde åka hem med 3poäng.

Skönt att bli av med borta-spöket nere i tingsryd?
- Ja verkligen! Om jag minns rätt så tror jag inte att jag har vunnit där nere förut. Så det var riktigt härligt!

Ni verkar ha en otrolig karaktär i laget iår, förr genom åren har det nästan varit så att ett tidigt underläge som mot tingsryd nu senast har inneburit en förlust?
- Ja det har vi! En riktigt bra lagmoral, vi vet att om vi spelar bra så är det svårt att slå oss. Vi har legat under många matchen denna säsong men som sedan har slutat med vinst. Starkt lag som aldrig ger upp!

Hur kommer det sig att ni är så otroligt starka i sista perioden?
- Vet inte riktigt, bra tränade antar jag. Det var också en sak som vi tog upp efter 2:a perioden nere i Tingsryd. Vi vet att vi har varit starka i 3:e perioden och det var vi även mot Tingsryd. Vände matchen och vann.

På slutet nu har du fått spela med en rad olika spelare, hur känns det att ha ny omgivning i kedjan i stort sett varje match?
- Ja det stämmer! Klart att det underlättar om man spelar med samma spelare, man lär sig att hitta varandra osv. Men det är Pelle som tar ut laget. Det är bara att gilla läget och göra det bästa av situationen. Vi har en bred trupp och alla vet vad vi ska göra på isen.

Imorgon är det dags för en ny tuff bortamatch mot Vimmerby, vad tror du om den?
- Det kommer bli en tät och tuff match som alla andra matcher här i allettan. Vimmerby har vi bra koll på eftersom vi redan har mött dom 3 gånger denna säsong. Det gäller att gå ut och följa matchplanen så tror jag det kommer gå hur bra som helst.

Nyckeln till seger mot Vimmerby?
- Som jag sa, följer vi matchplanen, har tålamod och krigar för varandra så är vi ett mycket bra lag.
Vilket gör att vi tar med oss 3poäng hem till Norrköping även imorgon!


Resultat?
8. Haha resultat är svårt. Gissar på 2-4!


Tack Niklas för att du ville ställa upp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar