onsdag 22 januari 2014

Förlust igen på hemmais!

Vita Hästen förlorade återigen på hemmais då man förlorade med 3-4 på straffar mot Mariestad ikväll. Man har endast tagit 5poäng på hemmais av 12möjliga vilket är underkänt!

Hästen släpper återigen iväg motståndarna målmässigt och Mariestad ledde med 2-0 efter första perioden.
Det står sig sedan till sista perioden och inte mycket talade för att Vita Hästen skulle kunna vända underläget då man inte visade någon vilja alls!

Dock får Hästen en drömöppning med två tidiga mål i perioden genom Lihagen och "Macke".

Strax efteråt kom kallduschen då Tony Söderman gör 2-3 för Mariestad kort efter kvitteringen.
Men en minut kvar av matchen kunde sedan Lihagen sätta kvitteringen till 3-3.

Det blev sedan en mållös förlängning och matchen gick till straffar där Eddie Davidsson avgjorde för gästerna med det enda straffmålet i straffläggningen.

-----

Nu är det dags för Hästen att ta sig i kragen, det håller inte det här!

Vart har stabiliteten tagit vägen på hemmais?

Varför ska man släppa iväg motståndarna varje match med 2måls ledningar innan det börjar hända något i Hästen?

Skärpning nu Hästen, nya tag på söndag då man möter Skövde på bortais.

Mer tankar och snack om Allettan Södra kommer imorgon.