fredag 31 januari 2014

Förlust och tappad serieledning!

Hästen förlorade kvällens bortamatch mot Helsingborg med 3-1. Det innebär att serieledningen är tappad igen då Kallinge vann mot Skövde med 2-1.

Helsingborg tog kommandot i första perioden och vann den med 2-0.

Jesper Samuelsson reducerade sedan för Hästen sent i andra perioden. Det var Jespers första mål i allettan och han står därmed på 1+13 nu i poängprotokollet.

Helsingborg avgjorde sen matchen i öppen kasse till 3-1.

Skriver inte så mycket mer om matchen då jag inte såg den och kan inte uttrycka mig om hur spelet var. Ska försöka få tag i Hånberg för en kommentar.

----

Man fick alltså behålla serieledningen i endast en omgång och nu är det Hästens tur att jaga Kallinge. På förhand är det absolut inte bra att förlora mot ett lag som Helsingborg. Dock ska tilläggas att Helsingborg är ett starkt hemmlag plus att Hästen saknade många spelare till matchen, även tongivande spelare ska tilläggas.

Vet inte vad detta innebär riktigt inför enkronasmatchen på söndag. Men om man ska gå historiskt så innebär det att när hästen förlorat en match så blir det automatiskt "lite" folk nästa match. Hoppas norrköpingsfolket tar sig samman nu och tar sig till himpa och ger laget det stödet dom behöver!

----

Övriga matcher:
Kallinge - Skövde 2-1
Mörrum - Vimmerby 2-3 efter str.
Mariestad - Tingsryd 2-1 (pågår)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar