torsdag 9 januari 2014

Helsingborg väntar!

Imorgon för norrköpingspubliken se ett nytt lag i himpa, nämligen Helsingborgs HC.

Helsingborg har inlett Allettan Södra på ett väldigt bra sätt med 2 vinster och 1 förlust, med andra ord 6poäng för Skånelaget. Man är ett starkt hemmalag och det är just dör man tagit sina poäng hittills, förlusten kom borta mot Tingsryd med klara 7-2.

Jag har tidigare på bloggen lagt upp en intervju med Helsingborgs tränare Peter Johansson och om allt går som jag tänkt kommer det att komma upp en ljudfil på bloggen med en ny intervju med "piva" inför matchen mot Hästen. 

Vita Hästen kommer till matchen från en 5-0 seger borta mot Mörrum och är därmed ny serieledare med 7poäng. Enda hemmamatchen än så länge förlorade man mot Skövde efter straffar, dags för Hästen att ta fullpott denna matchen?

Fredagsmatch i Himpa brukar innebära ett väldans tryck från hemmapubliken, kanske att lite alkohol i kroppen kan ha med det lilla extra skriket att göra? I vilket fall hoppas jag norrköpingsfolket sluter upp och tar sig till himpa imorgon och stöttar hästarna. Trodde på minst 2000 mot Skövde men fick tyvärr fel, når man 2000 den här gången?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar