torsdag 2 januari 2014

Inför Allettan

Tänkte dra lite nyheter kring vissa lag inför Allettan som startar imorgon!

Vita Hästen har som sagt gjort klart med Sebastian Höglund en månad till, till att börja med. Dessutom har man även lånat in Målvakten Oskar Sehlstedt från Oskarshamn men uppgifter säger att det är Sperrle som står i kassen imorgon mot Mariestad.
Återstår att se om Fredrik Lindström spelar imorgon också?

-----

Skövde får ha kvar målvakten Johannes Jönsson i Allettan. Jönsson har gjort det mycket bra sen han kom till Skövde och har på 3 matcher en räddningsprocent på 95.24% vilket är mycket bra!

-----

Kallinge har tagit in Antti Alamäki i truppen. Alamäki provspelade för Vita Hästen men ledningen i Hästen tyckte att priset var för högt gentemot vad man skulle få för spelare.

-----

Tingsryd har värvat in Roger Ohlsson som kommer ifrån Kallinge senast.

-----

Och vissa har pratat om att det vore kul o se bröderna Jakobs tillsammans i Hästen men så blir det inte. Jens Jakobs har nämligen gått till Djurgården. Djurgården hyr Jakobs tills vidare. Tycker det är en mycket bra värvning från stockholmsklubbens sida.

Och som jag nämnt tidigare här på bloggen så har alltså Västervik värvat Ola Svanberg. Man kommer nu vara storfavoriter att ta hem fortsättningsserien och därmed få spela playoff 1.

-----

Nu får ni fylla på med mer intressanta värvningr som gjorts inför återstarten i hockeyn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar