onsdag 1 januari 2014

Allsvensk back uppges vara aktuell för Vita Hästen!

Hoppas ni firade in 2014 på ett trevligt sätt gott folk! Nu är det då dags igen att göra ett inlägg här på bloggen. Det här inlägget kommer handla om lite rykten osv så ni vet!

Som ni kanske läst i Folkbladet så är Vita Hästen intresserade av att se mer utav Sebastian Höglund och vill därför att han ska få vara kvar ett tag till så man kan ge en rättvis bedömning. Sebastian hade precis tillfrisknat från en veckas sjukdom när han var med i träningsmatchen mot Åkers.

Helt rätt tycker jag, Hånberg vet vad Höglund har för kapacitet, annars skulle man nog inte försöka få behålla honom ett tag till. Lägg även till att skadeläget är som det är och det är bra att ha en bred trupp!

Fredrik Lindström var även han med i träningsmatchen mot Åkers och har varit med tidigare under säsongen, och även där vill Hästen behålla honom ett tag till på lån. Fredrik har gjort det mycket bra de matcher han spelat med Hästen och har agerat stabil ute på isen, en väldigt spännande spelare! Hästen har som de flesta vet haft problem med skador på backsidan och Lindström vore väldigt bra om man lyckas behålla honom ett tag till.

Vita Hästen både hoppas och tror att det ska lösa sog med dessa två till allettanpremiären, så ni kan nästan räkna med dessa två herrarna i laget mot Mariestad om allt går som Hästen vill.

---------------------------

Sedan har jag fått in uppgifter från flera olika källor som berättar att en allsvensk back är aktuell för Vita Hästen. Det ska handla om 26-årige Christoffer Björklund från Västerås. Christoffer har spelat 31matcher för Västerås den här säsongen (oklart hur många han har haft istid i) och gjort 5poäng på dessa matcher och har +3 i +/- statistiken. Innan han kom till Västerås har han spelat i Borlänge, Tingsryd och även varit utlånad till Olofström. Björklund är normalt sett en ganska poängstark back men har inte riktigt fått det att lossna under säsongen poängmässigt.

Återstår att se om det blir någon övergång eller inte!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar