lördag 4 januari 2014

Spelarintervju & glada nyheter

Innan gårdagens match tog jag ett snack med Niklas Ottosson och jag tänkte att det kunde vara kul att höra vad han hade o säga efter matchen också!

1. För det första stort grattis till vinsten, matchen blev väl lite som man hade trott på förhand?
- Tack så mycket! Ja det tycker jag, starten på matchen var väldigt stängd. Ingen ville göra misstag och det var väl lite nerver med i spelet i och med att det var första matchen. Vi gör ingen toppenmatch men tycker vi har bra tålamod och mycket riktigt kom målchanserna vart efter.

2. Efter ett litet kramkalas med en mariestadspelare fick ni båda matchstraff, hur ser du på situationen?
- Ja det stämmer. Tycker den är riktigt larvig, det är inte direkt en fight så jag blev riktigt chockad när Pelle sa åt mig att jag fick game. Trodde han skämta först!

3. Var det ditt första matchstraff någonsin?
- Haha jag är väl inte direkt den spelaren som brukar få matchstraff. Men har för mig att jag har ett tidigare som junior, så tror det var mitt andra. Lätträknade i alla fall!


4. Match imorgon mot Skövde som vann sin premiärmatch mot Tingsryd, vad tror du vi kommer få se för matchbild?
- Nu är vi inne i det så jag tror vi kommer få se en mer fartfylld match där vi kommer hålla i taktpinnen i och med vår hemmaplan. Att Skövde vann mot Tingsryd får man väl ändå se som en skräll, det gäller att vara på tå från start, det är ett bra lag vi möter. Hoppas det kommer mycket folk som vill stötta oss i hemmapremiären. Då kan det bli riktigt roligt att spela den matchen, vi har riktigt bra publik här i Norrköping. Och spelar vi som vi ska så kommer vi ta 3poäng imorgon också.


------

Lite glädjande nyheter för Hästensupportrarna:

William Wallén berättade för mig tidigare idag att det inte är någon fara med honom och att han är med i morgondagens match mot Skövde! Härligt, skönt o höra då "Wille" är väldigt viktig för Hästen.

Dessutom träffade jag Näsa igår innan matchen och han sa att det kändes bättre o bättre för varje dag och att han eventuellt kan vara med snart igen, kanske redan nu mot Skövde.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar