fredag 3 januari 2014

Spelarintervju inför premiären!

Inför kvällens match tog jag ett snack med hästens center Niklas Ottosson som kom tillbaka till Hästen inför den här säsongen efter en säsong i Lindlöven.


1. Hur känns det att vara tillbaka i Hästen efter sejouren i Lindlöven?
Det känns riktigt bra att vara tillbaka i Hästen. Jag hade det bra i Lindlöven också, men man skulle kunna sammanfatta det "borta bra men hemma bäst".

2. Vad tyckte du att övergången gav dig både som spelare och person? Tänker på främst speltid och även att flytta från staden?
Mitt år i Lindlöven var mycket nyttigt för mig både som spelare och person. Jag anser själv att jag utvecklades mycket i mitt spel på isen då jag fick mycket speltid och en tränare som trodde på mig. Det var även tanken när jag valde att flytta till Lindesberg, att få mer speltid och på så sätt utveckla mitt spel. Som person är det klart att man utvecklas när man kommer till ett nytt ställe där man inte känner någon, men jag kom snabbt in i laget och hade ett roligt år.

3. Dags för premiär i Allettan, hur känns det?
Det känns riktigt roligt att dra igång allettan nu. Det är lite så att det är matcherna efter jul man har gått och väntat på så jag och resten av laget ser verkligen fram emot detta. 

4. Vad tror du vi kommer få se för matchbild mot Mariestad?
Vi har mött Mariestad 3ggr tidigare denna säsong. Vann båda hemma och förlora borta efter förlängning. Jag tror att dom kommer gå ut ganska hårt i och med att dom har hemmaplan och förmodligen en fullsatt hall. Vi får helt enkelt ha tålamod och spela som vi ska så kommer målchanserna att dyka upp. 

5. Hur ser du på årets allettan?
Årets allettan är väl nästan precis som den brukar se ut förutom att Helsingborg tog sig dit i stället för Kristianstad. Det är många bra lag, det kommer bli ett krig varje match och många täta kamper. Det gäller att vara på tå varje match nu, men det vet vi och vi är väl förberedda.

6. Till sist, hur slutar premiären?
Jag både hoppas och tror att vi kommer ta 3poäng med oss till Norrköping igen, finns inget annat!!

Tack för att du ville ställa upp Niklas och jag önskar dig&slaget lycka till i kvällens match!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar