onsdag 26 februari 2014

2 dagar kvar!

Ja nu är det alltså bara idag och imorgon kvar för föreningarna att ta in nya spelare i laget eller släppa spelare från laget. Kommer bli två väldigt intressant dagar och det lär hända en hel del.

Har varit mycket rykten fram och tillbaka vad gäller spelare som är aktuella för Hästen.

Så jag tog ett snack med Hånberg och såhär sa han:
-Det kan hända något intressant nu de sista dagarna, kanske t.o.m senare under dagen! Erkki jobbar på bra och det som är mest aktuellt om vi ska ta in någon spelare, då är det en backsidan eller center som gäller. Men skulle det dyka upp en väldigt intressant forward så skulle det givetvis kunna vara något.

När jag frågar om Conny Strömberg svarar Pelle:
- Han kommer att stanna i Örebro. Nu har de även fått Anttila skadad. Ni ska veta att när han gick till Asplöven så var det mycket pengar inblandat och de summorna är inte riktigt aktuella för Hästen.

Tog även upp Thomas Wallgren och Anders Grönlund och fick till svar:
- Båda är intressanta så vi får se vad som händer.

Pelle avslöjar att backen Fredrik Sandgren från Almtuna har varit aktuell men att han kommer att gå till en annan allsvensk klubb utan att meddela just vilken.

Själv tror jag att man kommer att kolla på spelare främst från Almtuna men även Södertälje. Jag skulle tippa på att backen Per Svensson från Almtuna kan vara intressant för hästens del.

Och till sist säger Pelle:
- Kan hända något riktigt intressant under dagen och skulle det bli så, så kommer jag vara riktigt nöjd! Och det är ingen av dessa spelarna vi pratat om. Det jag kan säga är att det är en allsvensk spelare.

Ja ni, vem tror ni det kan vara isåfall om det inte är någon av dessa herrar som är nämnda?

Låt spekulationerna börja!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar