tisdag 18 februari 2014

Hästen har inte värvat klart!

I och med uppehållet som Hästen har nu efter att de vann Allettan Södra så kommer fokus kanske mer ligga på playoffmatcherna som kommer att spelas nu. Dock kommer jag givetvis att uppdatera er med nyheter från hästens håll när det finns något så att säga. Och här kommer en:

Erkki Saramaa säger till folkbladet att man inte värvat klart för den här säsongen. En back till och en forward till vill man få in i truppen. Läs hela intervjun med Erkki HÄR!

----

Samtidigt har tränaren Pelle Hånberg blivit intervjuad av NT och där meddelar Pelle att man kommer fortsätta att titta vidare på Borlänges Marcus Andersson som avgjorde seriefinalen i söndags. Pelle tycker att han är en intressant spelare och har ett spelsinne som han är nyfiken på.

Däremot ser det inte ut att bli någon fortsättning för Niklas Jönsson från Åkers. Man anser att han är likvärdig med de spelare som fick stå över sist och då känns det inte så hett. Läs hela NT:s artikel HÄR!

4 kommentarer:

 1. frågan är ju om vi verkligen behöver fler forwards

  SvaraRadera
 2. Anonym // Känner du dig trygg med en fjärdekedja med sellin, nylander och johansson, om det nu blir så att de andra kedjorna inte riktigt kan producera - När Löven o Troja kommer ner o har 4 allsvenska kedjor? :)
  Men med en till spjutspets i andersson ex. kan funka bra!
  Men en till back är gärna att föredra. Om en back skadas, då har vi bara 6 backar att rulla på utan någon avlastare... Kan vara lite gambling, ifall man ändå satsar på att gå upp.

  SvaraRadera
 3. Nååågra rykten so faaar?

  SvaraRadera
 4. Finns lite rykten men inget jättehett. Återkommer:)

  SvaraRadera