söndag 23 mars 2014

5:e raka idag?

Idag spelar Hästen hemma mot Tingsryd 16.00 och kan rycka ytterliggare i tabellen vid en eventuell vinst.

Man har vunnit båda mötena mot Tingsryd iår och man får ses som favorit i matchen dämed tanke på den drömöppningen man fått i kvalserien. En seger här innebär femte raka och ett stort kliv mot målet! Laget har matchvärmning nu på morgonen men antar att det kommer bli samma lag som senast. Pelle nämnde det igår att det inte finns någon anledning att ändra på någgot i laget nu när det går som det går.

Det kommer dock inte bli någon lätt match, Taif ligger med i racet om en allsvensk plats och man åker nog till Norrköping för att försöka få med sig full pott. Taif lär säkert vara revanschsugna idag, dels för att Hästen hittills vunnit båda mötena lagen emellan och även för senaste matchen man spelade mot Troja. Man ledde med 3-2 i derbyt med lite drygt en minut kvar av matchen men förlorade med 3-4 efter två snabba mål av Troja.

Prognosen inför matchen säger att det kanske kan bli runt 3000 på matchen vilket får ses som klart godkänt. Samtidigt synd om man har tappat cirka 1300 från fredagsmatchen. Återstår att se hur mycket folk det blir men en sak är säker, det lär bli ett jäkla drag i himpa oavsett!

2 kommentarer:

  1. Filip Owesson missar matchen från taif. får ses som positivt då han gjort en del poäng :9

    SvaraRadera
  2. Men Bjälkander missar inte matchen tyvärr.

    SvaraRadera