lördag 15 mars 2014

"Det blir vinst med 2-3!"

Inför dagens match mellan Björklöven och Kallinge/Ronneby tog jag ett par ord med Kallinges Sebastian Ottosson bl.a spelade i Vita Hästen förra säsongen.Om vi börjar med att se tillbaka lite. Du var utlånad till Hästen i slutet av förra säsongen, varför blev det Kallinge och inte Hästen till den här säsongen?
- Jag hade en jättebra tid i Hästen och trivdes riktigt bra den tiden jag var där. Kallinge hörde av sig efter säsongen och visade intresse och själv tycker jag att mitt spel inte riktigt var som jag hade tänkt o velat under stora delar av säsongen så det kändes som en liten nystart att flytta hem till kallinge igen och försöka hitta tillbaka.

Det blev förlust hemma i premiären mot Tingsryd med hela 1-5, tankar kring den matchen?
- Det var en bra match med hög fart. Vi blev lite tillbakapressade i första perioden men i andra och tredje var det en jämn match överlag. Vi bjöd på lite för enkla chanser som vi inte brukar göra vanligtvis och det utnyttjade dem.

Nu väntar allsvenskt motstånd i form av kvalseriefavoriten Björklöven borta, vad tror du det kommer bli för typ av matchbild?
- Blir troligtvis mycket fart och kamp. Vi kommer inte ändra på något i vårt spel och jag vet inte så mycket om Björklöven men det är deras hemmaborg så dem kommer säkert gå ut och köra på från start!

Vad blir nyckeln till att ni åker ifrån Umeå med 3poäng?
- Vi får inte ge dom några enkla mål som förra matchen och sedan tror jag powerplay och boxplay kommer bli avgörande.

Avslutningsvis Basse, hur tror du matchen slutar mot Björklöven?
- Tror vi kan överraska dom och vi har kommit till kvalserien för för att vi kan slå alla lag. Det blir vinst med 2-3!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar