onsdag 26 mars 2014

Hästen bara kör!!

Hästen vann kvällens bortamatch mot Tingsryd med 3-2, återigen i sudden.

Det var en tight och tuff match där Tingsryd var bättre i första perioden men att de hade 24 skott mot mål vettifan? Hästen tog dock ledningen efter endast 57sek spelat genom Lihagen!
Tingsryd vände sedan fram till 2-1.

I andra perioden gjorde sedan Hästen ännu ett snabbt mål genom Marcus Eriksson fram till 2-2.
Det stod sig perioden ut!

I sista perioden fick sedan Hästen ett ypperligt läge att avgöra då man fick avsluta perioden med 5min powerplay efter att Holst i Tingsryd tacklat Otto Jaksch i Hästen som fick utgå skadad. Osäkert hur det är med honom. Dock blev det inget mål så matchen gick till förlängning.

Där avgjorde Hästen efter 2,57 spelat. Osäker på vem det var, antingen Lihagen eller Bankelius.

----

Oerhört skön seger för Hästen! Det är nära nu men fortfarande 4 berg kvar att bestiga! Men snacka om bra läge! Jag tror nog avgörandet kan komma hemma mot kallinge i omgång 8 hemma.

----

Axel Brage är helt fenomenal! Räddar 37 av 39 skott, snacka om en målvakt som bär fram Hästen just nu! Man är obesegrade med Brage i kassen!

----

Ett litet minus i matchen är alla utvisningar man drar på sig. Det är inget bra med alla dessa utvisningar, det straffar sig till slut.

----

Otto Jaksch skadad igen, återigen en Hästenspelare som får lämna isen skadad. Jag är osäker på hur läget är med Otto men det såg inget bra ut!

----

Övriga resultat i kvalserien: Piteå-Björklöven 4-3 efter förl, och Troja-Kallinge 3-5. Det innebär att Hästen leder med 16poäng, sen följer Björklöven 9p, Piteå&Troja 8p, Tingsryd 7p och Kallinge 6p!