lördag 8 mars 2014

"Magisk kväll"

Tog ett snack med Pelle Hånberg nyss. Det var en riktigt glad Hånberg jag fick prata med. Min första fråga lät: Jaha, hur känns det idag då Pelle? Han svarar: - Jodå solen skiner, kanske lite extra mycket över Norrköping idag.

Vidare berättar Pelle såhär om matchen:
- Man skulle kunna säga såhär: Magisk kväll! Allting var precis som man vill att det ska vara, spelarna presterade på isen, gåshud när Rauge, Firsov och Connys tröjor hissades upp i taket, stämningen i arenan. Ja det finns inget att klaga på.


Visby hade nog behövt ta ledningen i matchen för att känna att man kunde vinna?
- Om jag ska vara ärlig mot dig så tror inte jag att det hade spelat någon roll. All respekt mot Visby men jag kände redan när spelarna kom till samling hur laddade och taggade de var i truppen. Det var nog lite extra taggat i laget med tanke på snacket innan match om att det skulle komma mycket folk och man vill ju gärna prestera på bästa sätt då också.


Hur är läget med Näsa och Erkgärds som klev av?
- Näsa gick av på slutet pga en överkroppsskada men det var han själv som ville det i försiktighetsåtgärd. Det är ingen fara för premiären i kvalserien. Erkgärds däremot fick bryta pga benskada. Han ska undersöka benet idag (tror jag) så det är lite mer osäkert med honom. Men jag tror nog att båda ska kunna spela premiären på Torsdag.


Pelle Hånberg sitter för övrigt på ett 1+1 års kontrakt vilket innebär att efter den här säsongen kan kontraktet brytas. Är det någon mer än jag som vill se ett 2-3 års kontrakt till Pelle minst??
Känns som att han håller på o bygger något jäkligt intressant!2 kommentarer:

  1. Jag vill gärna att han stannar oavsett hur det går i kvalserien. Det har varit lite hackigt med lite väl många tränarbyten de senaste åren kan jag tycka. Så då tycker jag absolut att man ska behålla Hånberg, eftersom allt funkat så bra med honom.

    SvaraRadera
  2. Hästen från Peking8 mars 2014 kl. 19:10

    Hånbergs hockeytänk är underbart. Vill verkligen ha honom kvar.
    Finns inte en chans att vi kan få en bättre tränare/person.............

    SvaraRadera