tisdag 18 mars 2014

Troja illa ute!

För det första måste jag nämna en sak från det tidigare inlägget vad gäller att Hästens match mot Kallinge imorgon eventuellt skulle bli flyttad. Nu blir det inte så, allting ska vara åtgärdat och klart fram till matchen. Med andra ord kan man räkna med en kokande kockumhall!

----

Ikväll förlorade Troja återigen. Denna gången hemma mot Piteå med 2-5.
Man har nu släppt in 16mål på 3 matcher varav 13st är mot div.1 lag. Nu har man satt sig i en oerhört svår sits och man kommer nu få jaga förbrilt för att ha någon som helst chans på en eventuell allsvensk plats.

----

Piteå som sagt, vem hade trott att man skulle åka till småland och slå både Tingsryd och Troja med tanke på premiärmatchen mot Hästen hemma (2-7)? Riktigt starkt måste jag säga! Nu ligger man tvåa i kvalserien och man har ju som sagt tagit 6 oerhört tunga poäng på bortais nu.

----

Hästen möter som sagt Kallinge imorgon. Kommer bli en oerhört svår och tuff match. Jag har största respekt för Kallinge trots tabelläget. Man spelar en fartfylld och rolig hockey och jag hoppas personligen att det kommer gå bra för dom i kvalserien, dock inte när dom möter Hästen som ni givetvis förstår. Alltid kul när bra och välspelande lag lyckas!

----

Björklöven-Tingsryd imorgon också. Tror även där på en väldigt tight och hård match. Jag håller nog Björklöven som favorit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar