söndag 23 mars 2014

Vinst i sudden efter mäktig vändning!

Vita Hästen var riktigt illa ute i dagens match hemma mot Tingsryd då man låg under med 0-3 inför sista perioden. Då satte maskinen igång och med två snabba mål av Marcus Eriksson i slutet av sista perioden vilket innebar 2-3 och 3-3 så fick man till en förlängning.

Väl där tog Mr Lihagen pucken och gick igenom hela Tingsryds försvar och sprätte upp pucken i nättaket.

----

Riktigt sjukt och starkt gjort av Hästen att komma tillbaka och vända på matchen! Det finns en otrolig moral i det här laget, det här kan bära långt!!

----

Tre mål insläppta i boxplay, inte bra. Måste snäppas upp en aning till nästa match då Tingsryd väntar återigen, dock på bortais denna gången.

----

JÄVLIGT kul att man hyllade Gunnars besök i hallen, hoppas innerligt att Gunnar möjligtvis kan vara med i sista omgången och att han definitivt stannar nästa säsong också om man får tänka lite mer framåt.

----

Sen en sista sak, varför går ni hem folket??  Ni är fan inga riktiga supportrar, sorry alltså men nae..
Det är en sak om man måste gå tidigare pga vissa omständigheter eller liknande men att svika laget för att man ligger under med några minuter kvar är inte acceptabelt. Supporter i både med och motgång är det som gäller! Jävligt skönt att Hästen kunde vända på det här, hoppas ni ångrar er och inte gör om det något mer. Det är nu supportrarna behövs, Hästen är en bra bit på vägen och vi ska nå vårat mål TILLSAMMANS!