lördag 5 april 2014

Hylla våra Hästar!

Idag är det dags för säsongens sista match då Piteå kommer till Norrköping! En match som inte har någon betydelse alls egentligen, inget av lagen har något att spela för och resultatet i matchen kan inte påverka utgången för varken Björklöven eller Troja då de möter varandra i en helt avgörande match. Hoppas ändå att Hästen går ut och gör det man ska, nämligen vinna sista matchen inför hemmapubliken!

----

Idag ska det firas, idag ska hjältarna hyllas precis så mycket som de är värda! Inte bara spelarna, ledarna i form av Pelle Hånberg, Svenne, Jimmi, Grizzly m.fl ska givetvis även de hyllas! Vore ändå kul om Hästen avslutade den här fantastiska säsongen med en seger på hemmais.

Såhär skrev Pelle Hånberg på twitter efter att avancemanget blev klart:
" Full röd hall på lördag vore pricken över i:et! Då ska vi ha allsång i hallen!
Detta är stort, värt att fira rejält!
Hästarna..."

----

Ja nu ska det fan firas och hyllas gott folk!

Eller vad sägs om att Gunnarsson kommer att vara ombytt idag? Han är inte redo för match men oerhört kul att han är ombytt. #VinnFörGunnar har ju laget verkligen gjort!

----

Måste även passa på att hylla alla spelarfruar i det här! Deras respektive är ju iväg och reser mycket, lägger ner otroligt mycket tid för att nå det målet man nu gjort. Spelarfruarna är ju de som får stå ut med en sur man hemma efter en eventuell förlust, ni tar hand om barnen i familjen (ni som har), ni är fan på varje match och stöttar laget! Ni ska absolut inte glömmas i det här, ni är en del av framgångarna!

----

Och givetvis ska vi sjunga och vara glada idag, vi ska hylla oss själva i det här samtidigt! Det är vi supportrar tillsammans med laget, sponsorer m.m som har varit med på den här resan.

----

När jag pratade lite med Hånberg för någon dag sedan så frågade jag honom om inte han kunde ta micken efter matchen och hålla ett litet tal för fansen? Han flaggade för att det kunde hända, skulle vara riktigt kul att få höra KUNGEN tala i himpa!

Jeff Jakobs har även han sagt att finns mikrofonen ledig så ska han köra en hästensång för publiken, kan bli en riktigt rolig avslutning på säsongen det här!

----

Daniel Sperrle kommer att vakta kassen i dagens match. Snacka om att Sperrle har skött sin "petning" på ett väldigt proffsigt sätt. Inget gnäll dör inte utan han har istället gått ut och hyllat Axel Brage för hans insatser! Precis så det ska vara för att behålla den positiva stömningen i truppen även om man vet att alla självklart vill spela. STOR eloge till dig Sperrle!

----

När jag var på kansliet igår var det fan inte mycket biljetter kvar och går man in och tittar nu tyder allt på att det blir lapp på luckan! Vore så otroligt kul med 5000!! Pratade lite med Micke Bodelsson samtidigt och han berättade att den 3/4 när Hästens avancemang blev klart så var det precis på dagen 18år sedan som Hästen la in om konkurs. Med andra ord, ett speciellt datum som alltid kommer följa med klubben!

----

Nationalsången idag, vem sjunger den? Jag hoppas på Henrik Klefa Klefbäck! Senaste hemmamatchen mot Kallinge sjöng han den och det var fan magiskt! Hoppas på favorit i repris!

----

Det märks att Vita Hästen berör runt om i Sverige. Det skrivs på Aftonbladet, Expressen, diverse forum där hyllningarna är enorma! Men som Hånberg sa efter matchen: "Grattis Norrköping"! Det har han så jävla rätt i! Det är en hel jäkla stad som har väntat på det här!

Och jag tror inte det bara är vi här i Norrköping som är glada över avancemanget. Övriga Div.1 E lag är nog också glada, nu slipper dom Hästen och nu kommer det vara ett nytt lag som får ta den annars så givna allettanplatsen som Hästen haft!

----

Nae gott folk nu kör vi, 16.00 börjar matchen! Nu jäklar ska det hyllas!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar