tisdag 15 april 2014

Meriterad forward kan tänka sig spel i Hästen!

Det har varit ganska tyst inledningsvis av sillyn för Vita Hästens del. Men nu börjar det dyka upp lite intressanta namn så vi får se vad som händer nu den närmsta tiden.

En spelare som kan tänka sig att spela i Vita Hästen kommande säsong är Malmös forward Magnus Häggström. Enligt en trovärdig källa så kan Häggström tänka sig spel i Hästen men ingen kontakt har tagits mellan klubben och spelaren. Men intressant o veta att Hästen är attraktiva på marknaden och jag skulle gärna se Häggström i hästentröjan.
Vi får se helt enkelt om kontakt tas och vart det isåfall slutar.

----

Har även fått in uppgifter om att det skulle vara en finländare på gång till Hästen. Dock oklart vem det kan vara och från Hästens håll är det "inga kommentarer" som gäller. Och det brukar ju innebära att det ligger någon sanning i det hela. Får se om jag kan få fram något namn och hur pass aktuellt det är.

----

Kul att det börjar hända saker i alla fall, snart borde även spelarna som spelat i Hästen under säsongen få reda på om man är aktuell för en fortsättning i klubben eller inte.

3 kommentarer:

  1. Olavi vauhkonen heter finnen.

    SvaraRadera
  2. Känns som att KHK kommer kursa, lite NH-vibbar där, mycket snack men ändå mer under mattan. Då plockar vi "hem" Jimbo :)

    SvaraRadera
  3. Tycker genuint illa om KHK. Blir upprörd när jag tänker på hur den där pajasen de hade till klubbchef skrev hela hockeysverige och framförall Vita hästen på näsan ang. hur ekonomi ska skötas... Sen har den sopan lyckats köra en frisk välmående klubb, som dessutom hade 2 mille på banken till ruinens brant. Nu rödvinstwittrar nog inte den gode fd. klubbchefen så mycket dynga längre...

    SvaraRadera