söndag 13 april 2014

Nyköping ansöker om konkurs!

Nyköpings Hockey ansöker om konkurs! Den tuffa ekonomiska situationen blir för svår för att rädda.

Såhär skriver man på sin hemsida:
"En enhällig styrelse har idag beslutat att ansöka om konkurs för Nyköpings Hockey. Det har inte varit ett enkelt beslut. Vi brinner alla för Nyköpings hockey, vet hur mycket det betyder för alla barn och unga och för väldigt många Nyköpingsbor. Vi vill naturligtvis inget hellre än att denna verksamhet ska få fortgå och utvecklas men där vi står idag är vår bedömning att det inte längre är möjligt vilket lett oss fram till detta beslut."

Man storsatsade inför playoff och även allettan och man undrar ju hur man klarade att få in sådana spelare som Höglund, Despotovic och även Erkgärds? Medlemmarna i föreningen gick in med 1700kr var för att rädda föreningen, tydligen verkar dessa pengar gå till värvningarna istället. Jag har ingen grund för det jag säger men känslan säger att man valde att gå all in, det vill säga satsa stenhårt mot allsvenskan. Lite "det får bära eller brista" känsla får man såhär nu i efterhand.

Tycker givetvis att det är tråkigt att ett lag till troligtvis går i konkurs men samtidigt är jag inte helt förvånad över hur denna historien slutar.

Hela artikeln från Nyköpings Hockey kan ni läsa HÄR!

----

Om nu Nyköping går i konkurs vilket allt talar för så skulle jag gärna med Hästenögon se att man slår en signal till Niklas Bröms. En center som vann poängligan i Allettan Mellan på 28poäng (3+25). Någon mer som tycker likadant?

----

På tal om annat, hästensupportrar gick till Slaka idag efter ett vad man gjorde under säsongens gång. Mycket starkt jobbat alla ni som var med på detta, riktigt imponerad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar