måndag 5 maj 2014

Hästen startar samarbete med Djurgården?

Det är MrMadhawk som skriver att han fått in uppgifter kring att Djurgården vill starta ett samarbete med en allsvensk klubb och att mycket tyder på att det blir med Vita Hästen. Djurgården har förlängt med sju spelare nyligen och att man förlängt med så pass många kan enligt MrMadhawk ha o göra med att man tänker låna ut spelare.
Han avslutar med att skriva "Så räkna med DIF-spelare i Norrköping till hösten."

Ja som ni vet brukar han sällan ha fel i det han skriver så det finns säkert en sanning i det här. 

Frågan jag ställer mig nu är: Vad händer med det framtida samarbetet med Örebro? Eller ska Hästen möjligtvis ha två stycken samarbetsklubbar i SHL?


3 kommentarer:

 1. Planen verkar vara att låna sig kvar i allsvenskan. En, enligt mig, mycket dålig strategi. Men visst, skulle man låna 2 eller max 3 spelare HELA säsongen skulle det väl vara okej men ingen hattande med spelare som tex KHK som spelade med över 40 spelare sin första säsong. Det blir likssom parodi påt.

  SvaraRadera
 2. Mattias Pappii Essén5 maj 2014 kl. 12:47

  Jag tänker lite i samma banor. Bra att skaffa samarbete med SHL-klubb/klubbar men vi måste tänka på att Hästen gick upp mycket tack vare den lagsammanhållning man hade. Risken med 2 samarbetsklubbar är att spelare kommer och går hela tiden och man inte riktigt vet vilka som ska spela matcherna. Men litar på att Jensen&co vet vad de gör.

  SvaraRadera
 3. Detta dementeras av Jensen, antagligen bara ett rykte. Örebro, troligen LHC, känns som det räcker vad det gäller samarbete...

  SvaraRadera