måndag 5 maj 2014

Intervju med Jesper Samuelsson!

Nu är det dags för intervju igen! Den här gången är det Jesper Samuelsson som intervjuats, "Sama" som enligt mig gjorde en mycket bra säsong och bildade en fruktad kedja tillsammans med "Banka" & "Macke"! Enligt mig en spelare som kanske har fått lite för lite uppmärksamhet under den gångna säsongen!

Foto: vitahasten.se

För det första Jeppe, stort grattis till avancemanget med Vita Hästen, en speciell känsla antar jag att få spela upp sin moderklubb? 
- Tack. Precis när vi hade säkrat avancemanget i Ljungby var glädjen total, känslan var och kommer förbli obeskrivlig. Under den sista hemmamatchen åkte man bara runt o myste och sedan har det övergått till en form av tomhet och saknad. Ett kokande himpa, mitt i en brinnande kvalserie, är helt magiskt. Men klart jag är oerhört stolt över vår prestation, att äntligen få lyckas.

Hur ser du på säsongen som var i sin helhet, både för laget och din egen del? 
- Tycker säsongen fram till kvalserien såg ut som tidigare år. Men skillnaden i år mot föregående år var att vi hade ”studsen” med oss och lyckades få ihop lagets alla delar när det gällde som mest. För min egen del så tycker jag att jag gjorde en bra säsong.

Du har ju blivit lite av en assistkung, antar att det är enkelt att spela med killar som "Macke" och "Banka"? Ni skulle ju hitta varandra med förbundna ögon?
- Haha nej de var nog bäst att man fick spela utan ögonbindel. Vi hade väldigt kul tillsammans och när man hittar den harmonin så brukar det mesta att fungera.

Du har ju ett år kvar på kontraktet och jag antar att du kommer stanna i Vita Hästen, hur ser du på säsongen som kommer med allsvenskt spel? 
- Givetvis känns det spännande när man tittar på kommande motståndare. Det är många bra lag och skickliga spelare vilket kommer göra det svårt för oss som nykomlingar.

Hur känns det egentligen att spela hemma i himpa inför den fantastiska publiken?
- Som jag sa tidigare, ett kokande himpa är magiskt! Haha har kommit på mig själv flera gånger att ha suttit o sjungit med publiken och vet inte hur många gånger det smögs sig på gåshud under kvalserien.

Ny tränare inför kommande säsong, vad vet du sedan tidigare om Czarnecki?
- Jag vet vilka lag han har tränat annars vet jag inget. Det ska bli kul att lära känna honom som person med.

Vad har du för förväntningar inför kommande säsong? 
- Det kommer att bli en mycket tuff säsong för oss som nykomlingar. Allsvenskan är så mycket bättre än div 1. Men det ska bli kul att mäta sig på den nivån. Vi räds ingen, men respekterar alla.

Avslutningsvis, vilket lag ser du mest fram emot att möta i allsvenskan och varför?
- Vet faktiskt inte vilket lag det skulle kunna vara. Men givetvis kommer det att bli kul o möta Timrå även om det var ett tag sedan jag var där.


Vill tacka "Sama" för att du ville ställa upp på en intervju och jag önskar dig lycka till i Allsvenskan med Vita Hästen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar