fredag 2 maj 2014

Sean-Michel Sunnqvist klar!

Vita Hästen gick nyligen ut på sin hemsida med nyheten att backen Sean-Michel Sunnqvist värvas in från Karlskoga! Kontraktet är skrivet på ett år!

Såhär säger Fredrik Jensen på Hästens hemsida:
"- Vi tittade på Sean-Michel redan inför förra säsongen, då valde han att gå till Karlskoga. När vi nu tog steget upp samtidigt som han har skaffat sig erfarenhet från ett topplag i HockeyAllsvenskan, kändes det helt rätt att satsa på honom. Vi tror att han kan fortsätta utvecklas och bli en toppback i HockeyAllsvenskan hos oss. Med sin storlek i kombination med spelsinne och skridskoskicklighet har han många av de egenskaper man söker hos en modern tvåvägsback, säger Vita Hästens Fredrik Jensen i en kommentar."

Sunnqvist själv säger såhär om övergången:
- Jag är mycket glad över att komma till Vita Hästen och ser mycket fram emot nästa säsong i Norrköping. Det ska bli mycket spännande, kommenterar Sean-Michel sitt nya kontrakt.

----

Kul att "första" nyförvärvet är klart. Jag vet själv inte så mycket om Sunnqvist, så den som har mer information får gärna dela med sig utav den. Uppenbart är i alla fall att Hästen velat ha han tidigare och har säkert full koll på Sunnqvist!

Powerbreak.nu hälsar Sunnqvist välkommen till Hästen och önskar lycka till under säsongen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar