lördag 31 maj 2014

Summering de senaste dagarna!

Har varit dålig på att uppdatera här på bloggen de senaste dagarna. Så jag tänkte att jag kör en liten summering kring några saker som har hänt och som berör Hästen på ett eller annat sätt.

Vi börjar med intervjun på Hästens hemsida med VD Fredrik Jensen. Han säger såhär på hemsidan kring läget:
"- Vi har 4-5 spelare vi är inne i slutförhandling med. Vad som helst kan hända, men det ser positivt ut och det är viktiga pusselbitar som ska på plats. Två centrar och två ytterforwards samt en back av bra kaliber ska in. Just nu har vi namn på alla fem, men det ska falla på plats också."

Som ni vet gick jag ut med för några dagar sedan att Thomas Hundertpfund ska vara muntligt överrens så räkna med att han är en av dessa. Sedan känns det lite öppet, kanske är Gustaf Franzén på väg hem från HV71? Återstår att se vilka spelare det kan röra sig om, för i intervjun som du kan läsa HÄR så öppnar Jensen för en del utländska inslag i Hästen kommande säsong.

----

Emil Alengård har varit på gång till Hästen igen men nu verkar det som att Emil kommer att gå till en annan klubb. Det är nämligen Skövde som ska vara nära att värva den isländska landslagsforwarden enligt Mattias Heikki på hans twitter. Skövde har som bekant redan Erik Rosén och Johan Erkgärds som är gamla hästar. Kanske blir det även Viktor Torstensson i Skövde, "Torsten" som fick lämna Hästen efter den gångna säsongen.

----

Har fått in uppgifter till bloggen vad gäller spelare som kan vara aktuella för en utlåning från Örebro till Hästen kommande säsong. Den tjeckiske ungtuppen Lukas Vopelka och målvakten Johannes Jönsson ska kunna ligga bra till.
En spelare jag själv gärna ser i Hästen kommande säsong är Kalle Olsson.

----

Vi får se när nästa värvning kommer från Hästens sida.

Och ni, glöm inte #RödTorsdag !

1 kommentar:

  1. Ser oxå gärna kalle olsson men är inte det lite för mycket begärt? Går nog in i varje allsvensk klubb. Kanske några enstaka matcher men ett avtal över säsongen tror jag nog inte vi får se.


    Skön blogg, alltid läsvärda inlägg.

    SvaraRadera