onsdag 11 juni 2014

6-7 spelare till ska in i truppen!

Vita Hästens trupp börjar ta mer och mer form. Dock återstår det ett antal platser som ska fyllas i truppen.

Jag fick sms av Fredrik Jensen igår där det stod: "1 back, 2 fw samt 3-4 Örebroare" på frågan hur många platser i truppen som finns kvar att fylla. Vita Hästen har förtillfället 2målvakter, 7 backar och 11 forwards i truppen.

De två forwardsplatserna tror jag kommer fyllas upp med Thomas Hundertpfund och Martin Strandfeldt. Det har ju ryktats tidigare kring att dessa spelarna ska vara på gång till Hästen så det är väl egentligen ingen högoddsare på att det skulle röra sig om dessa herrar. Men återstår att se som sagt, kan ju röra sig om något annat. I och med värvningen av Åhsberg så tror jag inte att McArdle från Västerås är aktuell.

Vad gäller backen som ska in så tror jag att det ska röra sig kring en spetsback man vill ha in. Frågan är vem det kan vara? Anmärkningsvärt är att man just nu inte har någon högerskytt på backsidan. Låt gärna gissningarna flöda här i kommentarsfältet, blir intressant att se vad man kan ha på gång där.

Vad gäller Örebrolånen så kommer det säkert inte bli något klart där på ett tag. Men jag skulle kunna tänka mig att det rör sig om spelare som Jönsson eller Lundberg på målvaktsfronten.
Sedan har det gått lite rykten kring att det kan vara Bobbo Petersson som är aktuell på backsidan.
Framåt skulle det kunna röra sig om Lukas VopelkaKalle OlssonThomas Enström eller möjligtvis Robin Dahlström.

Vilka spelare skulle du vilja tar de sista platserna i truppen?

5 kommentarer:

 1. Vad hände med ryktet om Stefan Espeland på backplats?

  SvaraRadera
 2. Mattias Pappii Essén11 juni 2014 kl. 19:49

  Det har varit tyst kring det på slutet men Espeland kan absolut vara en tilltänkt back.

  SvaraRadera
 3. Skulle gärna se Henrik Eriksson från Troja.

  SvaraRadera
 4. När det gäller forwards ser jag gärna nån av Strandfeldt, Hundertpfund eller Henrik Eriksson. Den sistnämnda blir det nog inte då han verkar blicka mot utlandet.
  Ang backar så har ju även Charlie Cook och Nick Plastino ryktats vara på väg in. Tror dock inte nån av dom spelar i Hästen nästa säsong, utan snarare Espeland isf.
  Men vem vet, saker kan hända snabbt. :)

  SvaraRadera
 5. Robin Dahlström skulle vara kanon! Precis sådan spelartyp hästen söker jobbig och möta ger allt 100% för laget, och står framför mål vilket hästen har saknat ett par år !

  SvaraRadera