fredag 6 juni 2014

Uppgifter till bloggen: Hästen ställde förfrågan till NHL spelaren!

Många tycker att Vita Hästen har legat lite på latsidan kring värvningar till den kommande säsongen även om lagbygget börjar bli mer o mer komplett. Faktum är att Jensen&co jobbar stenhårt med att få ett så konkurrenskraftigt lag som möjligt.

Jag har fått in uppgifter gällande att när hästenledningen var över i Nordamerika och Detroit så blev inte besöket endast ett vanligt "studiebesök". Man passade även på att ställa en förfrågan till en spelare där om att eventuellt komma och spela för Vita Hästen.

Spelaren i fråga är nämligen Mikael Samuelsson som inte kommer att fortsätta i Detroit. Jag vet inte hur allvarlig förfrågan har varit men enligt uppgifterna så ska Micke ha sagt: "Jag ska fundera".

Att Mikael Samuelsson skulle komma till Vita Hästen ser jag som ett väldigt långskott, Hästen har nog inte råd med hans lön dessutom (beroende på vad han skulle velat ha). Men kul ändå att Hästen gör/gjorde ett försök även om det som sagt ska väldigt mycket till för att en sådan spelare av den kalibern skulle välja spel i Vita Hästen. Dessutom uppvaktas han av Luleå och Djurgården och han kommer nog med all säkerhet välja spel i någon av dessa klubbar.

2 kommentarer:

  1. Tycker snarare att inlägg som detta får klubbens ledning att framstå som idioter utan verklighetsförankring. Såg att Olli och Jussi Jokinens kontrakt går ut iår också, kanske borde kontakta dom, lär ju inte gå med visst vore det kul om Hästen gjorde ett försök att få hit dom? Eller ännu bättre om de kunde lyckas övertala Sidney Crosby till att bryta sitt kontrakt för att komma och spela upp Hästen i finrummet, de vore något?

    SvaraRadera
  2. Löjligt inlägg av dig. Varför skulle ledningen inte kunna höra sig för? Samuelsson är i slutet av karriären, och vem vet hur stort intresset är hos andra klubbar? Det var nog ingen som hade räknat med att Michael Nylander och Daniel Rydmark skulle spela i Hästen heller, men nu gjorde dom det - i div1 dessutom!

    SvaraRadera