tisdag 15 juli 2014

Nyheter hockeyallsvenskan idag!

Känns som att det är lite stiltje nu vad gäller övergångar men det kommer säkert hända lite inom snar framtid.

Ett lag som värvat är Karlskrona. Man plockar in backen Russ Moyer i truppen, Moyer som inte fick något förlängt kontrakt med Oskarshamn men som nu alltså blir kvar i hockeyallsvenskan ändå.

Såhär säger KHKs sportchef Stefan Bengtzén till klubbens hemsida:
"- En rutinerad back som har sin styrka i det offensiva och kreativa spelet. Han blir med sin erfarenhet och förmågan att sätta pucken i spel ett bra tillskott i KHK:s relativt unga backbesättning."

Moyer ska vad jag har hört haft en ganska hög lön i Oskarshamn och jag är lite skeptisk till den här värvningen av KHK i och med klubbens tuffa ekonomiska läge. 

---- 

Och när vi ändå är inne på Oskarshamn så har de värvat två forwards. Det rör sig lm Luca Caputi som närmast kommer från Västerås, och även Camilo Miettinen från finska TPS.
Därmed har nu klubben värvat klart inför kommande säsong. 
Klubbens sportchef Roger Jönsson säger såhär i ett pressmeddelande:
"- Två intressanta namn in i truppen gör att vi är fullt redo för säsongen 14/15. Vi har jobbat för att forma laget med tydliga roller och rätt personligheter, för att få det lag vi tror skapar framgång."

----

Lagen i allsvenskan börjar ta form mer och mer och det lär väl som sagt hända en hel del innan säsongen startar då trupperna ska fyllas ut med spelare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar