onsdag 13 augusti 2014

"Gillar att hålla i puck och fördela vidare"

Jag checkade läget med Anton Brehmer som är en av de spelarna som blir utlånad från Örebro i SHL till Vita Hästen i hockeyallsvenskan under en tvåveckors period till att börja med.
Intervjun ser ni här nedan:


Välkommen till Hästen, kan du beskriva lite mer om dig själv både som person och hockeyspelare för de som inte vet vem du är?
- Tack så mycket!
Som person är jag ganska lugn och harmonisk, utanför hockeyn har jag väl ingen hobby som sticker ut, golfa, tv-spel t.ex, är ganska lättroad.
Som hockeyspelare är jag ganska allround, en tvåvägsforward som kan anfalla och försvara. Gillar att hålla i puck och fördela vidare.

Nu blev det alltså utlåning till Vita Hästen i hockeyallsvenskan i två veckor till att börja med, visste du om att en utlåning skulle ske eller hur har snacket gått?
Ja precis, det var inget jag visste om, samarbetet med vita hästen var såklart bekant men det var imorse jag fick reda på utlåningen!

Vad vet du om Hästen sedan tidigare?
Under tiden jag spelade i Linköping så hade jag lite koll på hästen, vet att det är en seriös och professionell klubb som har satsat hårt de senaste åren. Och snacket som går är att det ska vara en riktigt het hockeystad för tillfället, vilket låter väldigt skoj.

Vad har ni fått för information vad gäller utlåningen? Är det att visa upp sig under en tvåveckors period och sen får ni se eller ?
Ja, vi har fått reda på att vi ska spela i hästen i två veckor, få chansen att visa upp sig. Det är allt jag vet idag.

Hur skulle du se på att tillbringa säsongen i hockeyallsvenskan och Vita Hästen om det blir så ?
Skulle vara oerhört kul och utvecklande, hockeyallsvenskan är ett steg att ta från juniorhockeyn och det skulle vara en bra och rolig utmaning att växa in i. Och vita hästen är ett lag som jag gärna vill spela för, och bidra med så bra hockey som möjligt från min sida.


Kul att du ville ställa upp Anton och lycka till under den här 2veckors perioden nu!

1 kommentar: