måndag 18 augusti 2014

Intervju Niklas Andersson!

Tog ett litet snack med Vita Hästens nyförvärv Niklas Andersson för att höra lite hur han tycker sin första tid i Norrköping och Vita Hästen har varit, och även lite annat. Se intervjun här nedan:


Du har nu varit i Norrköping ett tag, vad tycker du om staden?
- Det är en härlig "småstads" känsla i Norrköping trots att det är en relativt stor stad. Både jag och min familj upplever Nkpgborna som mycket öppna och sociala.

Och hur tycker du att det har gått i hockeyn hittills?
- Lite som förväntat,och med det menar jag att ibland känner man sig bra i kroppen till att man lika snabbt undrar om man spelat hockey tidigare. Men formen tar sig allt bättre.

Hänger du med någon i laget när det inte är hockey på schemat?
- Livet ser lite annat ut som småbarnsförälder i jämförelse med när man var ungkarl och hade mycket tid över att umgås med lagpolare efter träningarna. Nu umgås jag mest med mina barn och hustru.

Och vad gör du annars om dagarna förutom att spela hockey?
- Som sagt så ligger mycket av mitt liv i att leka och ta hand om mina kära där hemma. Men jag älskar sjön och seglar mer än gärna med mina bröder i Roslagen. Har även tagit jaktlicens så hoppas få tid över att jaga framöver.

Ni har spelat två träningsmatcher hittills och det har blivit två segrar. Vad har du att säga om försäsongen hittills både vad det gäller träningarna och matcherna?
- Lite som hur jag upplever min egen form att den tar sig mer och mer. Vissa delar klickar snabbt samtidigt som andra tar lite längre tid.
I matcherna har vi övertygat ju längre matchen lidit och lyckats vinna två av två möjliga så här långt, vilket är bra.

Du missade senaste matchen mot Huddinge, när beräknar du att vara tillbaka från din skada?
- Jag är tillbaka!

Mindre än en månad kvar till seriepremiären, hur mycket längtar du?
- Otroligt mycket. 
Saknar tävligspulsen och kampen. Känslan efter vunna matcher är svårslagen och är något som är svårt att få i vanliga vardagen.

Avslutningsvis Niklas, det väntas många hästensupportrar till premiären borta mot Västerås, i nuläget 185st anmälda till #RödTorsdag och säkerligen många som kommer åka bil dit. Hur skulle det vara med en fullsatt bortasektion och hur mycket tror du supportrarnas stöd kommer betyda för laget?
- Jag har hittills upplevt ett stort intresse kring Hästen, mycket större än vad jag var medveten om, om jag ska vara ärlig!
Erat stöd är otroligt viktigt när vi kliver in i kanske den tuffaste Allsvenska någonsin och vi behöver allt stöd vi kan få för bästa möjliga inledning av serien. Ses i Rocklunda!;)


Ett stort tack till dig Niklas för att du ställde upp. Skönt att du är tillbaka från skadan och lycka till i Hästen nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar