lördag 2 augusti 2014

Meriterad forward klar för Guts!

Ja IK Guts imponerar verkligen den här sillyn! Nu står det klart att man har värvat Viktor Ringberg från Kumla i div.1!


Viktor stod för 31poäng på 38matcher för Kumla vilket är en bra siffra för en div.1 spelare i ett bottenlag som kumla var den gångna säsongen. Han har tidigare spelat i Linköping, Vita Hästen, Karlskrona, Motala, Mjölby och Villard-de-Lans i Frankrike.

Såhär säger Timmy Jakobsson i Guts sportgrupp till Powerbreak om värvningen:
"- Vi har haft samtal med Viktor under några veckor och han är en supervärvning för oss i jakten på div 2. Som sagt att få in Viktor i truppen känns ruskigt skoj, han kommer bidra med både rutin på isen samt utanför och framförallt kommer det lite POÄNG från IK Guts nummer # 3 ?!
Att få in spelare som fortfarande är unga och har mycket rutin hör ju inte till vanligheterna i div 3 men vi har ett koncept som jag tror spelarna gillar och framförallt en utmaning som alla hockeyspelare älskar att få avancera i seriesystemet. En saga började förra säsongen och är inte slut på långa vägar, vi har en säsong som börjar inom kort och vi är hetare än nånsin och då har vi inte ens dragit igång på is!! Men vi lovar att det händer lite till innan isträningen drar igång!!"

Ringberg är en riktigt bra värvning för Guts, en rightare med ett oerhört bra skott som han gärna visar upp under matcherna. Även hans rutin kommer vara till stor nytta för Guts!

Guts trupp ser onekligen bra ut, lägg därtill att Ola Svanberg sägs vara på ingång på backsidan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar