onsdag 10 september 2014

Intervju med Micke från vikfancentral.se!

Ikväll är det äntligen dags för seriepremiär, Västerås på bortais väntar! Jag tog ett snack med Mikael Norén som har hand om västerås-bloggen vikfancentral.se.


Idag är det 2 dagar kvar till premiären för Västerås del då man möter Vita Hästen, känslan att serien äntligen börjar?
- Underbart att serien börjar! Men samtidigt lite ovisst hur laget står.

Hur tycker du att Västerås försäsong har varit hittills om man ser till de matcher laget spelat?
- Försäsongen har varit ok. Bra offensiv med lite sämre defensivt än vanligt. Dock positiva signaler för spelare individuellt.

Det mest positiva och negativa enligt dig om man ser till lagets prestationer under försäsongmatcherna? (powerplay, boxplay, målvaktsspel etc.)
- Power play har stundtals varit strålande. I egen zon och i box play har laget ännu inte hittat rätt med den nya större försvarszonen. Fransson har bara tagit 88.8 % av puckarna, hoppas det bara är en slump. 

Västerås har ju mött Vita Hästen på försäsongen där Hästen vann, tror du att det har någon betydelse inför premiären? Om du tror att Västerås kanske har mer respekt för Hästen nu mot vad de hade innan med tanke på att Hästen är så nederlagstippade plus nykomling?
- Ja Hästen imponerade stort i Mora. Angell var imponerad och Niklas Johansson skämtade ironiskt att Hästen har pressen och är favoriter i premiären. 

Om du får nämna en spelare i Västerås som man ska hålla lite extra koll på, vem blir det och varför?
- Montpetit har imponerat och är okänd för många. Komplett spelare. Kan dessutom operera lite bakom Williams- och McGrathkedjorna.

Avslutningsvis Micke, vad tror du premiären slutar?
- 5-4 till VIK!


Tack för att du ville ställa upp Micke och väl mött i Västerås ikväll!

1 kommentar:

  1. Ingen Donati i premiären på grund av arbetstillstånd. Känns riktigt uselt skött!

    SvaraRadera