måndag 22 september 2014

Intervju med Wilhelm Westlund!

Ett av Vita Hästens nyförvärv inför säsongen är backen Wilhelm Westlund. Wille är/var i Colorado och visat upp sig och jag kollade läget med honom angående hur det gått m.m.
Se intervjun här nedan:

Du är förtillfället i staterna och tränar med Colorado Avalanche, kan du berätta lite mer om det?
- Ja precis, jag åkte från Sverige den 11/9 och vi hade fystester och medicinska tester första dagarna, sen startade rookiecamp 15 med is och fys. Sen startade trainingcamp häromdagen med internmatch, vi är indelade i 4 lag som spelar 2 matcher var.

Hur tycker du att det har gått för dig? Vet du något om hur länge du ska vara där?
- Jag tycker det har gått bättre och bättre! Det var mycket nytt i början med allt runt omkring och höjdskillnaden men tycker det gått bra nu på slutet. Jag skulle åkt tillbaka till Sverige 22/9 men har inte fått någon biljett hem än.

Ditt nya lag inför säsongen Vita Hästen har ju börjat imponerande bra, har du följt inledningen något och vad har du att säga om den?
- Ja verkligen, har inte kunnat kolla på någon match tyvärr men har sett resultaten på swehockey, väldigt kul att får en sån kanonstart!

Hur tycker du att du har kommit in i laget och vad har du att säga om Norrköping än så länge?
- Jag tycker jag har kommit in bra, alla grabbar är jättesnälla så det är inte speciellt svårt att komma som ny känns det som. Sen kände jag några sedan innan så det har kanske hjälpt lite extra! Och Norrköping som stad har jag inget negativt att säga om, jättemysig!

Hur mycket längtar du till att debutera för Hästen i tävlingssammanhang?
- Såklart ska det bli jättekul att få komma hem och debutera på riktigt i tävlingssammanhang men jag försöker fokusera här borta nu så man inte far iväg för mycket med tankarna.

Avslutningsvis, någon hälsning till hästensupportrarna?
- Riktigt kul att se att fansen hjälpt laget till en så här bra start! Nu håller vi i resten av säsongen också!!

News: Colorado meddelar på sin hemsida att Wilhelm är på väg tillbaka till Sverige nu. Den här intervjun gjordes i lördags.


Stort tack Wille för att du tog dig tid att ställa upp på en intervju!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar