torsdag 11 september 2014

Seger i premiären!

Vita Hästen vann bortamatchen mot Västerås med 2-5 efter en riktig laginsats!

Hästen började matchen riktigt bra och såg hungriga ut! Man vann första perioden med 0-2 efter mål av Åhsberg och Amnér.

Andra perioden var det i stort sett spel mot ett mål. Västerås reducerade tidigt in i andra perioden, snyggt mål av Frycklund! Hästen hade oerhört svårt att komma ut ur egen zon men Axel Brage i kassen var rena väggen! 1-2 stod sig inför sista perioden.

Västerås får återigen en bra start på perioden då man kvitterar till 2-2 genom Montpetit efter 4min spelat. Med lite drygt 7min kvar gjorde Armstrong 2-3 till Hästen i powerplay. Man utökade sedan ledningen till 2-4 genom Amnér återigen och sedan 2-5 av Liljendahl i öppen kasse.

----

Hästen gör en otrolig laginsats, man kämpar och sliter även om det såg riktigt jobbigt ut vissa stunder. Man vinner mot ett av de förhandstippade topplagen på bortais. Man kan inte kräva att Hästen ska gå ut på isen i en sådan här match och vara det spelförande laget. Återigen en otroligt stark laginsats från ALLA!

Jag måste bara nämna Axel Brage, vilken match han gör! Han var en riktig vägg ikväll!!

----

Vilket drag det var på bortasektionen, tack alla som var med och stöttade våra Hästar på plats, det kommer laget behöva hela säsongen!