lördag 20 september 2014

Seriens bästa målvakt vilar imorgon!

Imorgon ställs Vita Hästen mot Asplöven och seriens bästa målvakt för tillfället, Axel Brage, vilar den matchen. Vilket innebär att Örebrolånet Johannes Jönsson kommer att vakta kassen.

Det är John Senewiratne som går ut med informationen på sin twitter.

Är det Axel själv som valt att vila tycker jag att det är okej. Är det dock inte hans beslut utan att staben känner för att vila honom kan jag tycka att det är ett oerhört märkligt beslut! Han är inne i ett riktigt grymt flow just nu och det finns ingen anledning att vila honom då.

Det har ju florerat lite rykten kring att Johannes Jönsson har inskrivet i sitt kontrakt att han ska stå ungefär var fjärde match, tycker faktiskt att det är riktigt sjukt isåfall! Bästa målvakt för stunden ska stå, oavsett om man heter Brage eller Jönsson.

Nu får Jönsson chansen imorgon att bevisa vad han går för, inget lätt uppgift han får i och med att Brage har blivit utsedd till matchens lirare i alla de fyra matcherna man spelat.

15.00 imorgon börjar matchen hemma mot Asplöven!

----

Hästens J20 lag hade ikväll sin seriepremiär och den vann man hemma mot Troja i en målrik match som slutade 7-5 till Hästen! Man ska tydligen ha varit riktigt vra offensivt, samtidigt som defensiven hade oerhört mycket mer att önska vilket man ser på resultatet!
Skön start för J20, hoppas de kan fortsätta på den inslagna vägen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar