tisdag 14 oktober 2014

Dålig insats av Hästen!

Vita Hästen förlorade kvällens match mot BIK Karlskoga med 2-1 efter en väldigt slätstruken insats!

Man släpper (känns som vanligt) upp motståndarna till en 2-0 ledning i första perioden. Jag skulle vilja säga att Hästen bjöd på dessa mål efter markeringsmiss och även ett jäkla drällande i egen försvarszon.

Hästen reducerade direkt in i andra i spel 5 mot 3 genom Donati! Sedan tog det stopp, det blev inga mer mål i matchen. Hästen fick spela de sista fyra minuterna av sista perioden i power play men lyckades egentligen aldrig komma med någon direkt forcering.

Jag saknar det resoluta försvarsspelet i egen zon som man hade de inledande matcherna i serien. Det håller inte att bjuda motståndarna på mål som man gör.

Nu gäller det att man snäppar upp rejält, man kan så mycket bättre än såhär!

Justin Donati utgick skadad, så inte alls bra ut! Hoppas inte det var någon allvarlig skada!

Räcker så för den här gången!

Bäst i Hästen ikväll var Kalle Olsson och Adam Schmidt som jobbade hårt matchen igenom!

1 kommentar:

  1. Tycker du är lite hård, Hästen gjorde i mitt tycke en bra match. Hårt straffade när backen(Jocke, tror jag..) tappade kontroll på pucken (2-0) Första målet var i PP och inte mycket att säga om (snyggt)
    Sen reducerar man (som vanligt) men tyvärr finns inte skärpan där i avsluten, macke har plockat fram sina gamla "div3-avslut" och missar öppet mål två gånger. Slutsatsen är att det som skiljer denna match från övriga är att man inte sätter sina chanser(negativt) och att man har mer puck och för spelet mer(positivt) Vinner skotten och var ytterst nära att ta poäng på bortais. Bik kom från en serie dåliga insatser har fått tillbaka lite spelare och kände en oerhörd press att bara vinna, fanns inget annat. Starkt att bara släppa tv¨å i ett sådant läge. Synd att man inte kunde hänga ett par till men det kommer säkerligen. Tyckte också att Hästen såg ut att störas lite av Donatis skada( Den var ju säkert bara en slump....) men får kalle ta hans plats och träna lite med sama och macke kan det bli sjukt bra. Hoppas till sist att Donati inte blev allvarligt skadad.

    SvaraRadera