måndag 6 oktober 2014

Det väntas storpublik på fredag!

På fredag spelar Hästen sin nästa hemmamatch då Karlskrona HK kommer på besök i himpa.

Det är ju lite av ett "hatmöte" då många spelare har gått från Hästen till Karlskrona genom åren. T.ex har vi Matushkin och Lihagen som var med och tog steget upp till HA med Hästen men som valde att lämna ändå för KHK.

Så räkna med en oerhört intressant match på fredag med otroligt mycket känslor!

Jag var nere på Hästens kansli idag och där meddelade Micke Bodelsson att det är hela 2500 i förköp till fredagsmatchen! Det är ändå 4 dagar kvar till matchen så det kommer garanterat bli oerhört mycket folk, kanske att vi går mot en fullsatt himpa!?

T.ex mot Björklöven var det runt 2000 i förköp matchdagen och där landade publiksiffran på 3178 åskådare. I stort sett samma förköp var det till matchen mot Asplöven där publiksiffran blev 3012.

Som jag sa så är det 4 dagar kvar till matchen mot Karlskrona så biljettförsäljningen lär öka en hel del. Jag tror att vi kommer att få se en publiksiffra på över 4000 åskådare!

Så räkna med en riktig publikfest med mycket känslor!

4 kommentarer:

 1. Vadå "hatmöte"??? Ingen kan väl hata Lihagen och Matushkin? Dom var med och kämpade och slet för att spela upp Hästen i Allsvenskan. Sen valde dom att följa med en mycket omtyckt tränare när han inte fick vara kvar här. Det kan väl ingen hata dom för?! Jag hoppas att Hånberg, Lihagen och Matushkin får riktigt varma applåder på fredag. Sen önskar jag ju att Vita Hästen vinner matchen, så klart!

  SvaraRadera
 2. Mattias Pappii Essén6 oktober 2014 kl. 21:04

  Om man ser de senaste årens möten emellan och sedan spelare som gått från Hästen till Karlskrona så är känslorna som de är. Vad gäller Hånberg så är det en helt annan sak enligt mig då han själv ville vara kvar i Hästen men så inte blev fallet.

  SvaraRadera
 3. Tycker nog inte att det går att kalla fredagens möte för ett hatemöte. Däremot många hyllningar till Hånberg och Lihagen/Matushkin vore på sin plats! Det är tack vare dem vi har sådan succé just nu!

  SvaraRadera
 4. Nää vad fan ska det hålla på och hyllas för... Dom fick sina hyllningar efter och under matchen mot Piteå i kvalserien. Det är historia nu och KHK är en klubb som ska krossas oavsett vilka som spelar där eller tränar föreningen.

  SvaraRadera