söndag 19 oktober 2014

Förlust för J18 & vinst för J20!

Hästens J18-lag spelade idag match mot Karlskrona på bortais. Det hela slutade i en förlust med 4-2 vilket innebär Hästens första förlust i serien.

Man hamnade i tidigt underläge med 1-0 efter att Karlskrona utnyttjat ett powerplay.

Hästen fick sedan mängder med chanser i powerplay men lyckades aldrig få dit pucken.
Istället kunde Karlskrona göra två snabba mål i slutet av andra perioden fram till 2-0 och 3-0.

4-0 till hemmalaget kom snabbt i tredje perioden. Hästen reducerade kort därefter till 4-1 genom Philip Lekander. Med lite dryga minuten kvar av matchen kunde Hästen göra 4-2 i numerärt underläge genom Linus Lundahl. Resultatet stod sig sedan matchen ut.

Man inkasserar första förlusten för säsongen. Bara att skaka av sig förlusten och komma igen!

----

Det var inte bara Hästens a-lag som var i farten igår. Även Hästens J20-lag spelade match mot HC Dalen på bortais. Man vann matchen med 2-6! Det var aldrig något snack om saken, Hästen ledde matchen med 0-5 med cirka 10 minuter kvar av matchen.

Noterbart i matchen var att Emil Rooth (3+2) och Filip Stensson (2+3) stod för 5 poäng vardera!

Segern innebar att Hästen ligger på andra plats i serien med 5 vinster och en förlust, samma poäng som serieledande Mariestad.