torsdag 16 oktober 2014

Hästen förlorade igen!

Vita Hästen förlorade återigen då man föll mot Västerås hemma med 2-5, en rättvis seger för Västerås.

Västerås ledde med 0-2 efter första perioden. Sedan kom Hästen närmre i andra och reducerade till 1-2. Man fick sedan läge i powerplay i 4min men istället uttökade Västerås sin ledning till 1-3 som senare blev 1-4.

Hästen reducerade återigen efter lite drygt 5min spelat av sista perioden och då kom laget verkligen igång! Men man orkade inte komma närmre utan Västerås gjorde istället 2-5 med 1.55 kvar vilket stod sig matchen ut.

Hästen förlorade återigen, man är inne i en tung period nu! Västerås var lite bättre på allt och vann välförtjänt.

Nu gäller det att laget tar sig samman och verkligen visar den viljan som man visade efter reduceringen till 2-4. Man blev ett helt nytt lag, man smällde på i närkamper osv. Försvarsspelet i egen zon är förtillfället INTE bra. Man mötte visserligen ett bra Västerås men jag vill se mer resolut spel!

Jag brukar inte kommentera domarinsatserna men idg var den helt bedrövlig! Westlunds utvisning i första för kneeing är riktigt horribel. Linjedomaren visar tydligt att det är axeln och då vipps tar huvuddomaren upp handen för utvisning?? Det blev ju sedan mål i powerplayet dessutom.

Men domaren släppte även åt Hästens favör någon gång men känslan är att det är alldeles för ojämn nivå från domare till domare.

Bäst i Hästen idag är enligt mig Tobias Liljendahl och Dårarna på K!

Nu väntar en otroligt tuff bortamatch på lördag mot Malmö!