tisdag 7 oktober 2014

Hästen förlorade mot AIK!

Vita Hästen förlorade kvällens bortamatch mot AIK med 3-2. Man låg under med 3-0 och lyckades inte hämta upp underläget.

Hästen gjorde ingen bra första period och man förlorade den med 1-0 efter att Ekarv gjorde 1-0 för AIK i PP snyggt framspelad av Norin.

AIK uttökade sin ledning till både 2-0 och 3-0 i andra perioden. 2-0 kändes lite billig som Jönsson kanske borde ha tagit. Några minuter efter AIKs 3-0 mål reducerade Hästen till 3-1 genom Jesper Samuelsson, framspelad av Justin Donati.
Resultatet stod sig sedan perioden ut.

Hästen fick precis den öppningen man behövde på tredje perioden. Adam Schmidt reducerade till 3-2 efter 55 sekunder! Sedan fick Hästen chansen i powerplay gånng efter gång men lyckades knte göra mål. Man försökte förjäves på slutet men man lyckades aldrig få in en kvittering.

Hästen gör ingen bra match. Sidta perioden glr man bra men då ska man ha i åtanke att man spelade ett antal powerplay! Idag straffade det sig att släppa iväg motståndarna till flera måls ledning.

Hoppas och tror på ett revanschsuget gäng mot Karlskrona på fredag hemma i himpa!