söndag 5 oktober 2014

Inför Mora-Hästen!

Idag ställs Vita Hästen för en riktigt tuff utmaning då man ställs mot Mora IK på bortais.

Mora leder förtillfälligt serien med hela 23 poäng inspelade, riktigt starkt! Senast mötte man Malmö borta och tog en tung skalp då man vann med 2-3! Man är i riktigt bra form och är oerhört svårslagna.

Hästen förlorade sin senaste match hemma mot Rögle med 2-3 men behåller andraplatsen i serien med 3 poäng upp till just Mora. Det innebar Hästens första förlust för säsongen under ordinarie tid. Ska bli intressant att se hur man svarar på detta, Mora borta i den formen som Mora är i just nu kommer bli mycket mycket tufft!

Läget i truppen ser bra ut. Den enda som saknas till dagens match är Anton Brehmer som dras med en revbensskada. Annars ska alla vara tillgängliga för spel vilket innebär att Niklas Andersson kommer att vara med i truppen idag efter en tids frånvaro.

Niklas Czarnecki väljer att ställa Johannes Jönsson i kassen idag. Jönsson har övertygat i de matcherna han spelat och verkligen bevisat för tvivlarna där ute att han är att räkna med. Han har imponerande 95.29% i räddningsprocent men tilläggas ska att han då endast har stått 2 matcher.

Det gäller för Hästen att fortsätta jobba hårt, visa samma offervilja och hjärta, samtidigt som man måste fortsätta att vara lika effektiva som tidigare när lägena kommer. Även powerplay är ett viktigt vapen som Hästen har!

15.30 börjar dagens seriefinal som visas på tv10!

Nu håller vi tummarna för en bra insats av Hästarna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar