tisdag 25 november 2014

3:e raka förlusten för Hästen!

Hästen förlorade sin tredje raka match ikväll då man förlorade hemma mot BIK Karlskoga med 2-4 inför 2786 åskådare.

Hästen började matchen som vanligt får man väl säga. 0-1 i baken, den här gången tog det 2.11 för motståndarna att göra mål genom Jesper Olofsson.
Det skulle inte sluta där, BIK Karlskoga gjorde 0-2 efter 5.43 spelat i powerplay genom Marcus Nilsson.
Sedan spelade Hästen upp sig lite men klar fördel för gästerna efter första perioden. Skotten i första: 6-11.

Hästen spelade upp sig i andra perioden och man fick till en reducering efter 9.01 spelat i powerplay genom styrning framför mål av Jesper Samuelsson.
BIK Karlskoga hade ett par bra lägen men Axel Brage stod i vägen.
Hästen fick en gyllene chans att kvittera i slutet av perioden då Eriksson&Samuelsson kom fria med Joel Gistedt men "Samas" skott gick tyvärr utanför, det ska vara mål där!
1-2 alltså inför sista perioden, skotten 5-14 vilket jag inte tycker speglade matchbilden i den andra perioden. Dock måste Hästen hitta tillbaka till den rätta skärpan då det slarvas lite väl mycket ibland.

Hästen fick den öppningen man ville ha i tredje då Henrik Bankelius kvitterade för hemmalaget efter 5.55.
Glädjen blev inte långvarig, efter 8.21 tog BIK ledningen i powerplay genom Alexander Ytterell.
Hästen tog ut målvakten på slutet och då gjorde BIKs målvakt Joel Gistedt mål från egen kasse!!

Matchen slutade 2-4 till Karlskoga.
BIK Karlskoga tar en rättvis seger, man glr förre misstag än Hästen och spelar ett resolut försvarsspel.

Det vill sig inte för Hästen! Man är i en riktig svacka nu och man bjuder motståndarna på alldeles för mycket!

Gäller att man tar tag i det här nu och kommer ur den ordentliga svackan som man har förtillfället!