tisdag 18 november 2014

Brage sjuk - Bergh inkallad!

Axel Brage är sjuk och fick lämna återbud till förmiddagens träning. Då fick en ex-häst rycka in med kort varsel, nämligen Alexander Bergh!

Bergh har ett antal säsonger bakom sig som hästenkeeper men la för två säsonger sen av med hockeyn då den inte gick att kombinera med hans mäklarjobb längre.
Men idag fick han alltså ta på sig utrustningen igen i Brages frånvaro. Riktigt schysst gjort av Bergh att komma till träningen istället för att laget skulle haft en målvakt på träningen. Dessutom ryktas det om att han gjorde en riktigt bra träning.

Vad som händer till matchen imorgon vet jag inte riktigt. Johannes Jönsson lär ju få nytt förtroende igen, dels för hans insatser den senaste matcherna och sen nu när Brage är sjuk. Om inte Brage kan medverka imorgon (och jag utgår ifrån att han får vakta båsdörren isåfall) så får vi se vem som är med i truppen som reservkeeper. Om Bergh kommer vara med i truppen? Det tror jag knappast och jag vet inte hur det är med lagtillhörlighet osv, så det blir nog isåfall en yngre förmåga.

----

På tal om matchen imorgon mot AIK, igår blev det slutsålt till matchen vad gäller sittplatser. De enda biljetterna som finns kvar att köpa är i hemmaklacken och där är det ju STÅPLATS som bekant.
Att man sålt slut på alla sittplatsbiljetter 2 dagar innan match är ju smått fantastiskt, jävligt kul! Vet inte om det hänt tidigare?

Hästen förlorade förra matchen mot AIK på hovet så det är revansch som gäller! Toppen mot botten, ett AIK som sparkat tränare (Nofdström tagit över), sparkat vd m.m.

Vi får hoppas på revansch för Hästens del!


5 kommentarer:

 1. Sannorlikt så att Daniel Marmenlind och Filip Bergmark återkallas till truppen ifrån Örebro J20 imorgon om Axel och Sean-Michel saknas. Tilltrots att laget har hemmamatch imorgon emot Färjestad i J20 SuperElit.


  Ludde Martinsson spelar troligen med Vita Hästens J20-lag ikväll borta emot Skövde i J20 Elit, och bör inte vara aktuell för 2 tuffa matcher på 2 dagar. Annars ett eget alternativ..

  SvaraRadera
 2. man får ta in 5000 heter det, då måste man väl sälja billjetter där folk får räkna med att stå i gången?

  SvaraRadera
 3. Mattias Pappii Essén18 november 2014 kl. 19:23

  Stämmer bra Perka, man kommer precis som mot Mora att sälja ståplatsbiljetter vid entrén om jag inte har helt fel.

  SvaraRadera
 4. Mattias Pappii Essén18 november 2014 kl. 19:24

  Ja Marmenlind ligger nog bäst till isåfall. Ska bli intressant att se hur man formerar laget om inte Brage, Sunkan och Martinsson kommer delta.

  SvaraRadera
 5. man bör vara ute i god tid med aprilskämten!

  SvaraRadera