fredag 21 november 2014

Hästen förlorade igen!

Vita Hästen åkte på sin andra raka förlust ikväll då man förlorade borta mot Karlskrona med 4-1!

Matchen började precis som senast mot AIK, baklängesmål efter 52sekunder. Kändes som att Jönsson i kassen ska ha den på första stolpen.
Inte nog med det, 2-0 för Karlskrona kom efter 3.02 och då fick Czarnecki nog. Han tog timeout och bytte målvakt skoningslöst.

Hästen kom upp sig efter timeouten och fick ha lite mer puck. Reduceringen skulle komma efter 10.22 spelat. Sunnqvist rundar kassen och passar snyggt fram Jesper Samuelsson som sköt direkt och avslutade snyggt.
Resultatet stod sig sedan perioden ut. Det är synd att man återigen släpper in mål direkt i matchen och får en rejäl uppförsbacke.

I andra perioden inledde Karlskrona med powerplay och Hästen drog på sig ytterligare två utvisningar men Karlskrona lyckades inte få in någon puck bakom Brage i hästenkassen.
Hästen fick sedan spela powerplay två gånger men lyckades inte de heller att få in någon puck. Perioden blev mållös, en period där tempot sjönk ganska rejält och som var jämn överlag.

Efter 8.36 in i tredje perioden uttökade KHK sin ledning till 3-1 genom Jimmy Andersson. Man gjorde även 4-1 efter 14.16 vilket blev spiken i kistan.

----

Två baklängesmål efter 3min spelat blev avgörande. Det håller inte att man bjuder motståndarna på mål direkt i matchen. Hästen gör en halvsådär insats idag och det finns så mycket mer att ta ur spelarna!

----

Bäst i Hästen ikväll var Axel Brage som fick hoppa in efter 3min spelat. Jag hoppas Czarnecki inser nu vem som ska vara nr.1 på målvaktssidan!