tisdag 11 november 2014

Hästen nollade mot Rögle!

Vita Hästen blev nollade i kvällens match mot Rögle, hemmalaget vann med 2-0 efter att Jesper Jensen gjort 2-0 i öppen kasse.

Det var en jämn förstaperiod mellan lagen där det blev ett mål.
Det var Rögle som tog ledningen i powerplay genom Calle Rosén efter att Vita Hästens tränare Niklas Czarnecki dragit på sig en tvåa från båset.

Andra perioden blev mållös med ett övertag för hemmalaget Rögle. Man pressade ner Hästen ganska rejält stundtals men kom inte riktigt in på kassen och fick aldrig några egentligen farliga chanser.
Hästen lyckades inte alls få ordning på något anfallsspel och passningsspelet var sisådär.

I sista perioden försökte sedan Hästen att trycka på men man kom inte närmre än ett rungande skott i stolpen av Amnér.
Istället gjorde Rögle 2-0 på slutet i öppen kasse.

----

Domarinsatsen från Schilken idag var bedrövlig, åt båda håll ska tilläggas! Han var inte med i matchen alls och fick hjälp av linjemännen ett par gånger. Man ska kunna kräva mer av domare på den här nivån!

----

Hästen blir nollade ikväll. Man gör det bra defensivt men offensivt tycker jag att man kan få ut mycket mer. Tyvärr blir Czarneckis utvisning lite avgörande för matchen då Rögle hade ett resultat att gå på i stort sett hela matchen.

Bäst i Hästen ikväll tyckte jag var Jönsson i målet och Bankelius som jobbade väldigt hårt!

Nu krävs det en uppryckning offensivt till på fredag då Mora kommer på besök i himpa!