fredag 26 december 2014

Äntligen match imorgon igen!

Det har varit juluppehåll i hockeyallsvenskan men imorgon smäller det igen.

För Hästens del väntar Rögle hemma i himpa. Rögle har vunnit de två senaste matcherna mot Hästen, med andra ord är det revansch som gäller för Hästen.

Rögle ligger femma i tabellen på 55poäng (33 matcher) och Hästen ligger åtta med sina 51 inspelade poäng (34 matcher). Det kan alltså bli en litet glapp mellan lagen om Rögle skulle vinna morgondagens match, skulle Hästen däremot vinna så tightar man till det rejält.

Innan uppehållet hade Hästen en väldigt dålig period med en hel del förluster. Förluster kommer alltid i serier men det var sättet de kom på som var lite oroväckande. Vissa matcher släppte man in mål tidigt in i matcherna och fick jobba i uppförsbacke direkt, det var även en hel del slarv i egen zon vilket straffade sig väldigt ofta.

Jag hoppas uppehållet har varit bra för hästarna och att man hittar tillbaka till grunderna igen. Man ska inte vara det spelförande laget utan man ska backa hem, låta motståndarna ha puckinnehavet och gå på kontring på motståndarnas misstag. Man måste även visa lite mer fysiskt spel, på slutet innan uppehållet såg Hästen slitet ut och det där rätta drivet i skridskoåkningen saknades.

Ny regel i hockeyallsvenskan från och med morgondagens omgång är att man inte kommer spola/skrapa isen innan en eventuell förlängning!

Det är 18 matcher kvar nu och närmast väntar alltså Rögle på hemmais imorgon!

Nu står vi upp för Hästen och ger laget det stödet dom behöver i den sista delen av serien!
Imorgon är det REVANSCH som gäller!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar