måndag 8 december 2014

En in, två ut!

Nu står det klart att Alexander Larsson är klar för Hästen! Det går hästen ut med på sin hemsida.

Han kommer att vara spelklar till morgondagens match mot Asplöven.
Powerbreak hälsar Alexander välkommen till Vita Hästen!

----

Samtidigt går Vita Hästen ut med infon på hemsidan att både Riley Armstrong och Justin Donati lämnar klubben. De får helt enkelt kicken från laget och det ska handla om den sportsliga biten.

Jag släppte nyheten om Donati inatt angående att han var på väg bort och det tog alltså inte lång tid innan det bekräftades.

Riley Armstrong är jag dock lite förvånad över, visst han har kanske inte presterat på topp men han verkar vara en som sprider glädje m.m i laget och är bra med pucken. Samtidigt har han som sagt inte presterat så bra som man hade hoppats på.

Nu är det som det är och vi får se om det kommer in någon mer än Larsson nu eller om Hösten nöjer sig såhär förtillfället.

Powerbreak vill tacka Riley och Justin för sin tid i Hästen!

5 kommentarer:

 1. Mycket märkligt Båda två? Är dom så dåliga? Har dom lön under uppsägning?

  SvaraRadera
 2. Roligt att få in Alexander, men två ut känns konstigt. Ok med Donati som kanske saknar lite i arbetskapacitet, men blir besviken att de även släpper Riley. Tycker han har gjort det bra och har mer egenskaper än att bara generera poäng. Anser att han är en av få som står upp bra i duellspelet och har en god puckkontroll som skapar ett lugn för övriga spelare samtidigt som han verkar vara en toppenkille som säkerligen bidrar till god stämmning i truppen.

  SvaraRadera
 3. Antagligen att dom tjänar för bra och att dom presterar för dåligt

  SvaraRadera
 4. Igen svarar Har dom lönen kvar fast dom sparkas?

  SvaraRadera
 5. Mattias Pappii Essén8 december 2014 kl. 17:06

  Så vitt jag vet så har dom lönen kvar tills ny arbetsgivare är klar, om dom nu inte har någon klausul eller desl kring det.

  SvaraRadera